Mensen kunnen lopen, mensen kunnen gaan,
maar vele mensen kunnen vaak niet op hun eigen benen staan.
Mensen kunnen lachen, mensen kunnen uitgaan,
maar vele mensen zijn vaak niet met de andere op deze wereld begaan.
Mensen hebben voeten, handen en verstanden,
maar wat gebruiken ze? Hun tanden!
Hun tanden om alles naar zich toe te trekken,
te nemen wat hen niet toebehoord.
Hun tanden om de wereld achter zich toe te trekken,
om te nemen wat alleen hen bekoord!