verlangen naar wat liefde,
een beetje tederheid
iemand die men stille momenten
zachtjes wegkust
een hand die zachtjes door
men haren strijkt
2 armen om me heen,
niet meer alleen,
verlangen naar wat moois
om te delen met zen 2
verlangen naar wat liefde
verlangen naar iets,
iets wat me verlost
van de eenzaamheid...