Over de bergen, door het dal
Tussen ons ligt de wereld
Met bergen en de zee
Maar als we heel goed kijken
Vinden we ook de weg voor ons twee
Een weg over de toppen
Soms ook door het dal
Waar we elkaar zullen helpen
Weer op te staan na een val
Als we het samen weten te redden,
Het overwinnen van het pad,
Dan wacht aan het einde van de weg
Het mooiste wat we ooit hebben gehad!