Waarom?
Stierf jij al zo jong?
Nog niet eens een kwart van de wereld gezien,
Wie weet zie je het daar boven nu wel misschien.
Hier beneden weten wij dat niet,
Maar we hopen dat jij alles hier op aarde ziet.
Waar ben je nu?
Ben je de wind?
Ben je de golven?
We worden onder 1000-den vragen bedolven
Antwoorden zullen ooit worden gegeven,
Maar dat zal dan zijn wanneer wij niet meer leven.
Iedereen weet het valt gewoon niet uit te leggen,
Ik ben dan ook sprakeloos en weet niet wat ik moet zeggen.
Marleen, het enige wat ik kwijt kan is,
Dat ik je ongelooflijk mis.
Friends–4-ever