Ik zal nooit vergeten,
hoeveel ik van je hield.
Toch zullen we nooit meer samen zijn,
misschien ben je mij al vergeten...?!
Mijn lippen, mijn ogen...
Ik fluister tegen mijn herinneringen:
,,Ga weg, verdwijn!"
Maar kan ik de tijden vergeten,
dat ik met jou samen was?
Ik zal er zelf op antwoorden...
NEE! NOOIT!
*~* angel eyes *~*
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
met dank aan Jelena!