toen ik jou voor het eerst zag leek het allemaal nog zo gewoon
tot die ene lach, die bracht mijn gedachtens bij jou
ik voelde dat er wat bloeide maar dat kwam maar van een kant.
na veel kaarten en brieven sturen wist ik het zeker
jij voelde echt niets voor mij
na dik een jaar ben ik over je heen met veel moeite en pijn, ik weet nu dat er nog meer leuke jongens zijn
nu ben ik op zoek naar de ware
en zal de moeite die ik voor jou heb gedaan mezelf besparen
toch zal ik nog aan je denken
maar ik zal geen liefde meer voor jou schenken