nu, wil ik alleen zijn
ik kruip even in m'n schild
een moment voor mij alleen
een moment om aan mezelf te denken
om m'n gedachten de vrije loop te geven
even maar...
als je me nodig hebt
laat het me dan weten
dan kruip ik wel uit mijn schild
even maar