Sommige mensen,
zijn kuddelopers
als apen in een pak
en te willoos om te leven.
Andere mensen,
voelen zich
een volwaardig jager
en roven hun energie.
Maar ik ben anders.
Vliegen zonder vleugels,
met de kracht van
de zin in het leven.
Wie met me wil mee gaan,
krijgt grote vleugels
van de pluimen die
ze altijd verdienen.