ook al heb je nog zoveel vrienden
een lieve familie en een vriend
toch voel je je dan nog eens alleen
terwijl je dat eigenlijk niet verdient
eenzaam...is een groot woord
ik ben het niet maar zo voelt het soms wel
soms heb ik van die dagen dat niemand me ziet staan
en zit ik met mezelf in de knel
eenzaam...zo voel ik me dan
verschrikkelijk voelt het
eenzaam...alleen
leven zonder even geen mens om je heen