"Ik kom..." - 7-2-2002
Ik lig in mijn bed
Jouw foto in mijn hand
Het gezicht van mijn geliefde
uit een ver, warm land
Ik slaap niet, maar toch droom ik
Ik fantaseer over hoe het zal wezen
jouw armen om me heen te voelen,
de liefde in je ogen te lezen
"Ik kom" twee simpele woorden
Mijn droomwens wordt vervuld
De liefde van mijn leven in mijn armen
"Ik kom"... nog even geduld