Liefde op Afstand!
Ik ben hier, je weet dat, ik sta voor je klaar,
Hoe aardig het ook klinkt, maar dat is waar.
Ik strek me, ik rek me, ik reik je mijn hand,
Pak hem vast, het hart weet dat is onze band.
Laat me je helpen, met al je verdriet,
Ik zal je steunen, zodat jij dat ziet.
Ik wil je lasten dragen, als een zware steen,
Ik help je met al mijn krachten terug op de been.
Ik laat mijn tranen lopen over mijn wang,
Ik zal voor je vechten, ook al is het een lange gang.
Ik zal voor je knielen, ook al doet het pijn,
Ik wil je zien lachen, dat maakt wat we zijn.
Je zal mij leren kennen, zoals ik ben een vent,
Je zal meer van me houden, al is het maar een moment.
Je geeft me dat vertrouwen, waar ik al zo lang op wacht,
Je sluit me in je armen, je voelt de liefde oh zo zacht.
Je zal je liefde anders laten blijken, jij wie of je bent,
Die liefde zal je beroeren dat vind je niet op een prent.
Je zal blijven zoeken, net zolang totdat je het vindt,
Je wilt gelukkig worden, dat is wat ons zo bind.
Je blijft altijd een eerlijke oprechte vrouw,
Je laat niemand zomaar staan in de kou.
Laat ons het vinden, terug die sterke band
Nu even rust dit noemen we:
Liefde op Afstand!