heb nog steeds verkering met mijn alles!
Bijna 1,5 jaar!
Het gaat geweldig!
We zijn samen op vakantie geweest met mijn paps en mams.
Pappa en mamma zijn super.
Ik houd zoveel van ze en ik ben ze zo dankbaar voor alles wat ze me meegegeven hebben. Het gevoel is zo overweldigend en ik dank God er elke dag voor.
Mijn leventje is helemaal op orde, ik ben helemaal tot rust gekomen en ik ben extreem gelukkig. Ik heb zoveel om dankbaar voor te zijn en elke keer als ik me dat weer besef voel ik me nog iets gelukkiger.
Natuurlijk ben ik niet elke dag zo extatisch, maar daardoor blijf ik het waarderen en blijf ik dankbaar dat ik het prachtige geschenk van 'het leven'heb gehad.
Dankbaar voor de vele kansen. Dankbaar dat ik mag leren van mijn fouten.
Dankbaar voor het allesoverheersende gevoel van LIEFDE.
Petronella.