ik voel me eenzaam,eenzaam zonder jou
ik voel me leeg als jij niet bij me bent
ik zou je naam willen schreeuwen om je stem te kunnen horen
ik voel me verdrietig al je naar huis moet gaan
ik voel me niet goed als je de telefoon aflegt
maar ik voel me vol vreugde als je bij me bent
een rilling loopt over mijn lichaam als ik je stem hoor
mijn hart,boordevol liefde voor jou,klopt sneller als we afspreken
zeg me dat jij dit ook voor mij voelt dan kan ik elke nacht dat ik aan je denk op beide oren slapen omdat ik weet dat jij ook van mij houdt.