torenhoge bergen,bedekt met helwit sneeuw
hier en daar een boompje,bruin,groen of geel
nog niemand te bespeuren
alleen een gids die een berg beklimt
eens boven is hij goed gezind
want niemand zal het nunog wagen
deze uitdaging aan hem te vragen:
Wedden dat je die berg niet op durft te gaan
alleen en niet tesaam?
want nu weet hij als geen een
dat hij alles aankan alleen