Rivier van smeekbeden.
Mijn tranen vloeien door een donker tranendal
bij een waterval naar beneden,
zonder te weten wanneer het valt
valt het in de rivier van mijn smeekbeden,
smékend om genade voor jouw onverbiddelijke straf!
Je kijkt me aan....maar zwijgt als het graf...
Ik kan het niet meer aan en schreeuw het uit,
hopend dat je níet slaat maar terugschreeuwt,
hopend op géén vuist maar een stemgeluid...
Dan is de stilte onverdraaglijk,
het is zó stil....lijkt of alles zwijgt...
alles is zo vergankelijk,
de liefde, de vriendschap....alles zwijgt.