Maanden van werk en inzet
van overleg met fotograaf
tot vormgever en drukker
heeft iedere onderzoeker wel meegewerkt
door zijn/haar onderzoek aan te leveren
om te komen tot een prachtig document
welke weergeeft het werk op duurzaamheidgebied?
Na controle van diverse proefversies
op tekst en foto’s, indeling
zit alles zo dan goed in elkaar?
Uiteindelijk het sein gegeven op groen
men kon ermee aan de slag.
Het resultaat is er!
Met deze brochure kom je
meer dan goed voor dag.
Een prachtig vormgegeven boek!