De angst om verder te leven grijpt me soms bij de keel, het doet me lichamelijk beven.
Maar ik moet hier verdergaan, ik mag hier zeker niet blijven stilstaan!
Het verleden dat kan je niet meer veranderen, daar kan je alleen maar uit leren.
Wat de toekomst me brengt dat zal ik nog moeten zien, iemand die van me houdt misschien!
Want, wat worden die woordjes toch vlug gezegd, "IK HOU VAN JE".
Als je ze zegt denk er dan goed over na, en zeg ze dan heel spontaan uit je hart, heel oprecht!
En bewijs het dan niet alleen met woorden, maar ook met daden aan haar, dan weet je we zijn er voor elkaar.
Die woordjes "HOUDEN VAN", ze zijn zo belangrijk, ze geven je hier op aarde een koninkrijk!
Zeg ze nooit in een zwak moment, maar alleen als je echte liefde herkent.
Dan weet je ook wat "HOUDEN VAN" betekend, dan is er een mooie toekomst verzekerd!
Ja, ik ga nu verder met mijn leven, maar mijn hart staat stil, het zal voor altijd blijven wachten op die ene.
Zij die weer een betekenis gaf aan de woordjes "HOU VAN Je", zij die me voor altijd zal doen zweven!
VOOR ALTIJD MIJN ZONNEKE!