Ik heb de trein gemist
Nu denk ik terug aan jou en mij
Ik ga zitten, sluit de ogen
En in de droom ben je weer dichtbij
De zon komt op
de hemel kleurt weer blauw
In gedachten ben ik
weer bij jou
De zee die golft
de bomen kleuren groen
En in gedachten
proef ik de zoen