Zon schijnt vaag
Zwart loopt over
Licht mengt zich met duisternis
Zie het verschil niet meer
bloemen weten niet meer waar te bloeien
koude vlaktes, kille wind
ijspegels vallen aan scherven
de pracht valt uiteen
schreeuwen uit de schaduwen …
rode maan vult de nacht
sterren vluchten
vogels vliegen weg
rode gloed, ochtendgloren
open m’n ogen
Het is dag