'haten'is zo'n groot woord
alsof je iemand dood wil hebben
ik haat je niet, dat is zeker
maar mag je ook niet ik weet wel beter
ik weet hoe je bent
kan zo door je heen kijken
je bent erg onzeker
maar wil zelfverzekerd lijken
ondanks dat ik je niet haat
hoef ik je gezicht nooit meer te zien
maar wie weet gaat het over
misschien....