Glorierijke tinten vormen
de lichte vormen
met naald en draad aaneengeregen
en de naakte gedachte
wordt gekleed
met liefde voor
bewegingen in losse flarden.
Afgewerkte naden bakenen
de weg naar perfectie af
terwijl de schittering
in hoogspanning
doorheen de zaal vliegt.
Dan verwondert vuurwerk
van bewondering
lijf en leden
als wensen het
atelier van
denken en doen vullen ...