niet alle talen
sprekend
maar er wel in
kunnen zwijgen
niet de manier
om begrip
te krijgen
voor
gemaakte fouten
door luisteren
naar waarheid
ongezouten
één taal
is genoeg
om spijt
te betuigen
van eigen
halsstarrigheid
het hoofd buigen
en toegeven
aan ongelijk
door inzien
van andere kijk