Ik stond daar
eerst twijfelend
maar daarna vastberaden
Ik was er, eindelijk
Ik was bij je
en jij bij mij
De tranen rolden over m'n gelaat, want
ik voelde je en voel je nog steeds
Je bent nu in me
Niet langer wordt je buitengesloten door mijn geest
Nee, nu ben je in m'n hart binnengedrongen
en zal ik je ook niet meer laten gaan
want nu besef ik de rijkdom die jij me alsmaar wou schenken
en die ik alsmaar ontweken bleef