Kromme lijnen op een blad.
Zijn gekenmerkt door mijn ziel.
Gezegend en bezegeld met m'n tranen
van wanhoop en woede om het alles.
De krassen van m'n innerlijke
en de schade van m'n uiterlijk,
maken de cirkel tot een ovaal;
geval die doorloopt tot het einde.
Tot de eerst komende stop;
waar m'n tranen m'n hart aanraken.
Ga ik zweven tussen m'n ziel en de wereld.
En de wereld zwermt tussen m'n gekenmerkte ziel.
M'n littekens op m'n ziel, uiterlijk en innerlijk.
Zorgen voor een bewogen lijn,
die ooit nog een gewone rechte bleek te zijn.
Tot nu, stap ik buiten de cirkel van het leven.