er komt een tijd
waarop we alleen zullen verdergaan .
Elk onze eigen droom achterna .
Maar laten we immers nooit vergeten ,
dat we eens goeie vrienden waren.
Dat er tijden waren dat we elkaar genegenheid gaven.
maar de toekomst komt
en ik kan hem niet tegenhouden.
6-01-01