Mag ik nog heel even,
een stuk je van je tijd?
Want er is iets...,
dat moet ik even kwijt..
Ik kan wel honderd keer sorry zeggen,
maar daar heb je nu weinig meer aan,
ik kan alleen maar tegen je zeggen,
dat ik me niet zo meer zal laten gaan..
Maar wat ik eigenlijk zeggen wil,
bedankt voor alles wat je voor me deed,
pas op jezelf en...ik geef echt veel om je...
Tis gewoon...dat je dat even weet....