ik wacht voor de computer op een mail van jou
ik wacht voor de computer een reactie van jou maar het blijft stil
dood en dood stil
ik wacht op post maar de brieven bus is leeg
ik dacht aan jou maar mijn hoofd is nu leeg
leeg van verlang naar jou
want ik weet hoeveel ik van je hou
jij zit aan de computer tetype met een ander ik weet het mijn verlange zullen altijd blijven naar jou