Ik heb je hart gevonden
maar bracht het niet mee naar huis
't was tezeer met de Provence verbonden
en voelt er zich helemaal thuis.
Maar ik heb van dichtbij gefluisterd
terwijl het tussen de lavendel lag
dat ik naar je dromen heb geluisterd
en dat je het zelf gaat zoeken...op een dag!