Stralen
Zonnestralen kunnen je verwarmen
Ze beroeren je gezicht, je benen en je armen
In je hartje daar komen ze niet bij
Die taak is misschien wel weggelegd voor mij
Zal jou mijn eerlijkheid laten zien
En als je wilt de rest ook misschien
Zal je vertellen over mijn dromen
Plekjes in mij waar geen straaltje ooit zal komen
Ik zal je vertellen van mijn leven
Heb ondanks alles, zoveel straaltjes weg te geven
Geef je mijn warmte niet alleen op de dag
Ik laat je stralen door mijn lach
Door mijn liefde, mijn houden van
Ik weet zeker dat ik dat kan...