Alweer op wacht, mijn zoveelste wacht…
Alleen in de nacht, mijn zoveelste nacht…
Wie of wat heeft mij hier gebracht…
Heb over vele dingen gedacht…
En inmiddels van alles bedacht…
Maar nooit heb ik verwacht…
Dat ik alweer alleen wacht…
In de nacht, mijn zoveelste nacht…