Lady (03-12-1991)
Lady was je naam...
en dat zei eigenlijk al genoeg
over hoe mooi en lief je was,
met een vacht die erom vroeg
om geaaid en gestreeld te worden
zo glanzend en zo zacht
Nu ben je niet meer bij ons
Wie had dat ooit gedacht...
Je was de allerliefste hond
Ja, eigenlijk net een mens
En toen je daar zo lief in je mandje lag,
had ik eigenlijk maar 1 wens:
Laat die hoge, droeve huil
niet het einde zijn van jouw leven!
Helaas het was niet zoals ik hoopte
Maar ik dank je
voor alles wat je ons hebt gegeven...