Het mooie is over...
Was het dan te mooi om waar te zijn?
Want wat wij hadden voelde zo fijn!
5 maanden liefde en geluk,
En nu zo ineens is alles stuk,
Ik heb niks aan zien komen,
Geloofde misschien toch teveel in dromen,
Zo onverwachts brak jij mijn hart,
Nu is mijn hele ik verward,
Was het dan te mooi om waar te zijn?
Want wij hadden voelde zo fijn!