Liefde is een raar iets net als de waarheid,
beiden knnen pijnlijk zijn,
of zoet als honing.
Sommigen lopen hen liever uit de weg,
anderen geven zich vol overgave over.
Anderen verkiezen een leugen boven de waarheid,
om zo de pijn te ontlopen.
Zonder erbij te bedenken dat wanneer men je
met leugens strikt,
nooit de zoetheid van de liefde kan ervaren,
wie een van beiden uitsluit kan
geen van beide krijgen