Vlinders
Verliefd op woorden
zoals jij ze zeggen kon
ik was zo blij met jou
voor mij waren de dagen donker
Maar als jij er s'avonds was
scheen voor mij de zon
In mijn buik voelde het zo fijn aan
alsof er honderden vlinders tegelijk
aan het fladderen waren gegaan
Ik voelde me gelukkig en blij
met al die vlinders binnenin mij
Echte vlinders hebben prachtige kleuren
komen af op zoete bloemengeuren
Als ik er eentje zie fladderen van bloem tot bloem
dan denk ik aan jou
omdat ik gewoon zoveel van je hou
Twee maanden lang fladderde ik
met die kleurige vlinders mee
Het leek alsof ik vleugels had
en de wereld veel meer kleur
ik wilde naar binnen vliegen in jouw hart
maar stond voor een dichte deur
De vlinders zijn weggevlogen
ze fladderen niet langer rond in mij
de hoop die ik even had, is vervlogen
is nu helemaal voorbij...
Ik wil je alleen nog vragen...
of jij als je een vlinder ziet
heel dichtbij, af en toe
even wilt denken aan mij
en dat je weet dat ik zolang ik leef
ontzettend veel om je geef