Ik lig in het gras,
en kijk naar omhoog...
droom fijn van het mooiste op aard.
Ik lig hier alleen,
het is heerlijk stil.
Eindelijk eens niet de vraag,
blijft het vandaag wel droog?
De zon doet zijn best,
straalt machtig en fel.
Het gras groen,de lucht blauw...
ik wilde dat het eeuwig zo blijven zou.
Maar zoals het met alles in het leven gaat,
kwam ook hieraan een eind.
Kijk op mijn horloge.....
schrik,want shit het is al laat...
K`wil liever niet,
maar weet dat niet gaat ...
Het leven gaat door,
gelukkig dat wel,
maar mijn dromen en ik.
Dat is een prima stel...
en zolang iedereen dromen heeft,
redden we het samen wel...