Weg uit mij, is alle leven
dat kleine vruchtje in mij, verdwenen
Uit eenzijdige liefde geboren,
nooit de eerste schreeuw mogen horen
Dat kleine wezentje, zo geborgen in mij,
was het een hij of zij?
Zoveel liefde had ik het gegeven,
dit kleine nieuwe leven
Nu restten mij alleen nog tranen
tranen, om wat verloren ging,
mijn liefde, mijn baby, dat schattige ding...