Een melodie als in een sprooje uit duizend en een nacht,
voor een mooie droom naar voren gebracht.
Een simpele mooie melodie weerklinkt in jou oren,
sluit jou ogen en al jou dromen komen naar voren.
Het ruizen van de zee - de zon die naar je lacht,
de wolken die jou dragen als kussens watten zacht.
Zij tonen jou alle wonderen der aarde nemen jou overal mee,
in jou eigen fantasy zul jij de hoogste bergen beklimmen en eindeloos zweven over de zee.
Probeer eens jou fantasy de ruimte te geven,
voor je het in de gaten hebt kun je op de vleugels van een arend mee zweven.
Of denk eens hard aan de ogen van een valk wie weet als je hard genoeg denkt dan meschien,
kun je heel even de wereld onder hem - door zijn ogen zien.
Het maakt niet uit waar je op dat moment aan denkt,
gebruik je fantasy en het wordt je geschenkt.
Ieder mens heeft nog diep in zijn hart zijn kindheid verborgen,
laat het af en toe er uit dan vergeet je vast en zeker even al jou leed en zorgen.
En bij het einde van die speciale melodie fluister je beslist net als ik - heel zacht,
ik had nooit gedacht dat ZO'N kleine melodie een wereld voor mij kon openen als een sprookje uit duizend en een dacht.
veel droom plezier..