~Stilte~
Stilte
Alleen water
Wat kletterend naar beneden stroomt
Ik sta
Aan de rand
Van een waterval
Denk aan
Wat de toekomst
Brengen zal
Aan de andere kant
Sta jij
Ik zie je lachen
Want jij
Jij bent Blij
Stilte
Vogels fluiten
Bomen ruisen
Wij samen
Maar wij zien die vogels niet
In gedachten
Lopen wij
Langs het water van de waterval
We luisteren en kijken
Naar het water
Dat stroomt voorbij
Ik ben ik en jij bent Blij
Stilte
Hier bij mij
Het is niet echt
Ik ben niet blij
Vraag me af
Ook in stilte
Wat jij
Nu eigenlijk denkt van mij
Langs die waterval
In mijn gedachten
Is het vredig en mooi
Lopen we samen zij aan zij
Ik kijk naar jou
Ja, jij bent Blij!