Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Dader voor de lol
Het was op de radio
dacht ik
of was het de televisie
ik wist het gewoon
iemand steekt iemand
of iets
zomaar voor de lol
geen reden
niet eens een dader
wat een plezier
ik voelde het gewoon
dat iemand
mij moest hebben
zonder spijt of berouw
iemand bij mij
in mijn tuin
bijna binnen
hoe zeg ik
tegen mijn kinderen
sluit maar af
als jullie thuis zijn
wat een feest
voor de lafaard
zonder kaartje
een lolletje voor jou
grote gevolgen
voor hen
zonder lach.
03-09-‘02/17:53
Reacties op dit gedicht
Di Angeli vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
Di Angeli
Gecontroleerd door:
DiAngeli
Gepubliceerd op:
03 september 2002
Thema's:
[Kwaad]
[Teleurstelling]
[Verandering]