Als een zachte substantie verwoven om de boom
verstrengeld met de kluwen, om de aders heen
bloeddoorlopen kloppend als een hart pulseert
de stam groeit word dikker,gevoed zich voedend
met de sappen die vloeien om de aders heen omhoog
geschoten, uit de aarde krachtig wijzend naar de
lucht spuit de krater plots zijn hete kokende
lava, zijn hete massa in de vulva die zich met hem
verbonden voelt stromende over de aarde spuitende