Zaterdagmiddag.
Wat was ik blij je weer even te zien.
We zouden gaan wandelen langs het strand, misschien.
Het werd wat anders, we zijn ergens anders beland.
Het werd winkelen, maar ook dat is fijn.
Als ik maar (even) dicht bij je kan zijn.
Dan doet mijn hart, gelijk stukken minder pijn.
Je bent dan ook zo'n bijzondere vrouw.
Dat ik simpelweg, gewoon van je hou.
Maar weet ook dat het een droombeeld is.
En niet kan en mag, hoe dit tussen ons is.
Maar verbieden,dat kan niemand mij dat doen.
En geef je in gedachten hierbij een zoen......... X
6-1-2001