Hoog in de lucht wil ik zijn
Met niemand om me heen
Geen woorden die me kwetsen
Geen gevoelens die me snijden
Enkel de wind en de wolken
De wind om me heen voelen
Die me over bergen en dalen voert
Het zalige landschap zien maar niet voelen
De toppen van de bomen raken
Vogels die onder me heen vliegen
Zo hoog als maar kan
Zodat niemand me zien kan
Dan kan ik genieten van alles
Alles wat ik zie
Alles wat onder me is