de mooiste dagen van het jaar,
zijn al bijna weer voorbij...
iets wat ik heel jammer vind,
want zomer is alles voor mij.
het liefst leef ik ook buiten,
warme stralen op mijn huid...
heerlijk rustig wandelen,
of luieren in het gras.
waarom duurt dat niet eeuwig...
k` wou dat het alleen maar..
zomer was,nee dat is ook niet,
helemaal waar.
want zonder voorjaar,herfst,of winter
waren we mooi klaar.
want niet alleen hebben alle,
jaargetijden hun eigen charme.
maar wat is er nou mooier dan...
als alles in en in koud is,
om door de stralen van de zon...
je heerlijk laten verwarmen.
voorlopig blijft het nog dromen,
en hoop bij iedere zomerse dag,
dat er nog vele zullen komen.