Elke keer kan ik lachen met jou
Zegt elke dag ik hou van jou
Waarom sta ik nu dan in de kou?
Elke keer doe jij mij pijn!
Scheurd me aan stukken
Slaat me klein
Is dit jouw manier om vrienden te zijn?
Ben ik dan echt niet te vertrouwen
Kan je onmogelijk op me bouwen
Ben je bang dat je jezelf bezeerd
Je hebt het namelijk verkeerd
Denk je nou echt dak jaloers op je ben
Terwijl ik je nog maar nauwelijks ken
Nee jouw leven ik echt niet zo mooi
Eerder een vuilnisbelt een puinzooi
Na 1 keer telefonisch te kletsen
Kan je me weer genadeloos kwetsen
Je stem klonk raar door de telefoon
Je snapt het niet he, dat ben ik gewoon!
De tranen van woede staan in mijn ogen
Ik heb nog nooit tegen jou gelogen
Als het zo moet dan hoeft het van mij niet meer
Want op deze manier doe jij me alleen maar zeer