waar zovele naar streven,
maar ik kan ze niet geven.
de twijfel is te groot,
mijn pen weegt als lood.
angst om de verkeerde woorden te zeggen,
bevreesd om mijn gevoel er in te leggen.
de onzekerheid blijft knagen,
en word steeds moeilijker te dragen.
ik wil zo graag spontaan reageren,
zonder mij te moeten generen.
maar ik lees en verdwijn,
angst om mezelf te zijn.
lindav