de onzekerheid spint,
een netwerk in mijn hoofd.
de angst wint,
het denkvermogen verdoofd.
een wirwar van draden,
een complete verwarring.
de twijfel word geladen,
een knoop in de bedrading.
een wanhoop geboren,
in een explosieve bom.
een zekerheid verloren,
zich afvragend waarom.
lindav