Deze dag een dag om niet te vergeten
De zon die staat hoog aan de hemel
Een lach die zich toont op m’n gezicht
En de tijd, die staat stil
Want ik kijk niet meer
Naar die vervelende wijzers
Die zeggen dat de dag voorbij is
Terwijl die zo zalig is
En nooit zal voorbij gaan
Niet in mijn hoofd
En niet in mijn hart