Als de sneeuw valt zal ik aan je denken, aan hoe je me dan altijd mee naar buiten nam en dan danste tussen de vlokken..
Als het SNEEUWT zal ik aan je denken..
Als de zon schijnt zal ik aan je denken, aan hoe je altijd op het terras ging zitten zodra de eerste lentezon zich liet zien..
Als de ZON schijnt zal ik aan je denken..
Als het regent zal ik aan je denken, aan hoe je altijd zonder jas de bui in ging en je zeiknat liet regenen..
Als het REGENT zal ik aan je denken..
Als het waait zal ik aan je denken, aan hoe je dan altijd de duin op klom zodra het minstens windkracht 7 was..
Als het WAAIT zal ik aan je denken..
Je liet ook nooit maar één moment afnemen..
Voor minder dan 100% deed je het niet..
" Vandaag is de dag ", vond je altijd..
Vandaag zal ik aan je denken..