***
Al ben je dichtbij..
ver weg zal je altijd blijven
Je kunt niet open en je kan niet diep
vannacht was de eerste nacht dat ik er niet van sliep
Wilde mijn hart beschermen
niet stormen in iets wat niet terug komt
Met beide ogen open
ben ik toch gevallen…verdomd
Hoe kun je en wat doe je
schreeuwt het in mijn lijf
Mijn gevoel zegt constant ga niet en blijf bij me
dus pak ik weer mijn pen en schrijf
Ik wil je leggen in mijn schoot
je beminnen de hele dag
Vooral altijd toch?…Tot de dood
eerlijk al vanaf het moment dat ik je voor het eerst zag
Ben verloren want je blijft daar
ik kom maar niet dichterbij
De waarheid was nog nooit zo waar
Zwak ben ik, want ik lieg je evengoed aan mijn zij
***