Zes uur dertig
Telefoon
Jij
Zonder woorden
maar met muziek
Een prachtige lovesong
Speciaal voor mij
Ik roep "I love you"
dwars door de muziek
Jij antwoordt
Vertelt me wat je voor me voelt
Dan is het weer voorbij
Stilte
Ik draai me nog eens om
Een glimlach vormt zich rond mijn mond
Ik ben gelukkig